Voor 4 personen
Combimagnetron
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 1 schijfje verse gemberwortel (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 thl koenjit
- 1/4 thl djinten
- 1/2 thl ketoembar
- 1/2 thl kaneel
- 1 thl chilipoeder
- 1 thl zout
- zwarte peper
- nootmuskaat
- 1,5 el citroensap
- 4 kippebouten
Bereiden
Hak de gember fijn. Pers de knoflook. Meng de gember, koenjit, djinten, ketoembar, kaneel, chili, zout, peper, nootmuskaar door de knoflook. Roer de citroensap erdoor. Trek de vel van een kippebout voorzichtig los. Wrijf het vlees royaal in met het kruidenmengsel. Trek het vel terug, zet dit vast met een cocktailprikker. Leg ze minstens 2 uur afgedekt in de koelkast. Verwarm de CM. voor op 224 C. Onafgedekt: M. op 300 watt 15 min bakken.
Cal: 255, Vet: 15, KH: 0