Voor 4 personen
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 1 klein blikje grapefruit
- 150 gram hollandse garnalen
- 5 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels koffieroom
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel cognac
- worchestersaus
- paprikapoeder
- 4 slabladeren
- 1 blik crab (circa 200 gram)
- 1 takje peterselie
Bereiden
In een zeef de grapefruit laten uitlekken, de garnalen oner koud stromend water afspoelen en in een kom vermengen (van de grapefruit 4 partjes achterhuiden voor de garnering).
Garnalen, mayonaise, koffieroom, tomatenketchup en cognac op smaak brengen met worchestersaus en paprikapoeder. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Slabladeren wassen en met schone theedoek drogen. Bereiden in 4 glazen. Blaadje sla erin leggen en hierover de krab verdelen, de saus erop scheppen en garneren met peterselie en de partjes grapefruit.