Lasagne van tong en zalmforel

Voor 6 personen

Voor 6 personen

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 10 g boter
  • 1 zakje kerriesaus
  • 1 thl basilicum
  • 1 thl oregano
  • 100 g geraspte kaas
  • 500 g courgette
  • 400 g tongfilets
  • 400 g zalmfilet

Bereiden

Snipper de ui, boter in de schaal verwarmen onafgedekt ca 1 min vol  vermogen. Roer de ui erdoor. Verwarm 2 min vol vermogen. Voeg 2 dl  water toe. Klop de kerriesaus basilicum, oregano erdoor. Verwarm  dit afgedekt ca 3,5 min vol vermogen. Klop de saus goed door.  Verwarm dit alles nog eens ca 1, 5 min op vol vermogen. Roer 2/4  deel kaas erdoor. Schaaf de courgettes in plakjes. Vet een  magnetronschaal in( 1,5 l).  Vervolgens: 2 tongfilet, courgette, 2 el saus, 2 zalmfilet,  courgette, 2 el saus, 2 tongf ilet, courgette, 2 el saus, 2  zalmfilet, courgette, saus, kaas. Verwarm de lasagne afgedekt 15  min op 3 /4 van het vermogen ( laat het enkele min nagaren .  

Cal, Vet 12, KH 8