8 stuks
Ingrediënten
- 1 pak bruinbroodmix
- 50 g parmezaanse kaas
- 25 g boter
- 65 g hazelnoten
- 200 g achterham
- 1 potje pesto basilicumsaus a 113 ml
- 1 ei, 100 g zachte geide kaas
Bereiden
Doe broodmix in een kom en roer de parmezaanse kaas erdoor. Voeg de boter en 3 dl water toe( maak brood volgens aanw.) Verwarm het deeg afgedekt 1/2 min op volvermogen in M. Laat afgedekt 15 min rijzen. Hak intussen de hazelnoten fijn. Snijd de ham in reepjes. Bestuif het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot een rechthoekige lap van ca 1 cm cik. Bestrijk de deeglap royaal met pesto. Strooi de hazelnoten en de hamreepjes erover. Rol de deeglap op en snijd hem in ca 8 plakken. Leg de plakken op een ingevette bakplaat van de CM. Verwarm de CM voor op 250 C. Bestrijk de plakken met losgeklopte ei. Verkruimel de geitekaas en strooi dit over de plakken. Schakel de M. in op ca 300 watt 8 min gaar en goudbruin
Per stuk: 465 Cal, Vet: 23, KH:43.