Pesto-hambroodjes

8 stuks

8 stuks

Ingrediënten

  • 1 pak bruinbroodmix
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 25 g boter
  • 65 g hazelnoten
  • 200 g achterham
  • 1 potje pesto  basilicumsaus a 113 ml
  • 1 ei, 100 g zachte geide kaas

Bereiden

Doe broodmix in een kom en roer de parmezaanse kaas erdoor. Voeg  de boter en 3 dl water toe( maak brood volgens aanw.) Verwarm het  deeg afgedekt 1/2 min op volvermogen in M. Laat afgedekt 15 min  rijzen. Hak intussen de hazelnoten fijn. Snijd de ham in reepjes.  Bestuif het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot een  rechthoekige lap van ca 1 cm cik. Bestrijk de deeglap royaal met  pesto. Strooi de hazelnoten en de hamreepjes erover. Rol de  deeglap op en snijd hem in ca 8 plakken. Leg de plakken op een  ingevette bakplaat van de CM. Verwarm de CM voor op 250 C. Bestrijk  de plakken met losgeklopte ei. Verkruimel de geitekaas en strooi  dit over de plakken. Schakel de M. in op ca 300 watt 8 min gaar  en goudbruin  

Per stuk: 465 Cal, Vet: 23, KH:43.