Vruchtentaartjes van bladerdeeg

8 stuks

8 stuks

Ingrediënten

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 1/4 l slagroom
  • 3 el advocaat
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 zakje slagroomversteviger
  • 1 kleine mango
  • 150 g frambozen
  • poedersuiker

Bereiden

Leg plakjes bladerdeeg op elkaar op een bord, laat ze in de M.  20 sec op 300 watt ontdooien. Verwarm de CM voor op 225 C.  Steek uit elk plakje een zo groot mogelijk rondje. Leg ze op  een ingevette schaal. M. op half vermogen en bak ze in 8 min gaar.  laat ze afkoelen. Rlop de slagroom, advocaat, vanillesuiker,  slagroomversteviger stijf. Snijd de mango in schijfjes.  Op het bladerdeegrondjes 3/4 deel slagroom verdelen, leg de  plakjes mango en frambozen erop. Verdeel de rest van de slagroom.  Bestrooi het met poedersuiker.  

Gebak: per stuk: Cal 610, Vet: 43, KH: 48.