Voor 6 personen
Voor 6 personen
Ingrediënten
- 1 ui
- 10 g boter
- 1 zakje kerriesaus
- 1 thl basilicum
- 1 thl oregano
- 100 g geraspte kaas
- 500 g courgette
- 400 g tongfilets
- 400 g zalmfilet
Bereiden
Snipper de ui, boter in de schaal verwarmen onafgedekt ca 1 min vol vermogen. Roer de ui erdoor. Verwarm 2 min vol vermogen. Voeg 2 dl water toe. Klop de kerriesaus basilicum, oregano erdoor. Verwarm dit afgedekt ca 3,5 min vol vermogen. Klop de saus goed door. Verwarm dit alles nog eens ca 1, 5 min op vol vermogen. Roer 2/4 deel kaas erdoor. Schaaf de courgettes in plakjes. Vet een magnetronschaal in( 1,5 l). Vervolgens: 2 tongfilet, courgette, 2 el saus, 2 zalmfilet, courgette, 2 el saus, 2 tongf ilet, courgette, 2 el saus, 2 zalmfilet, courgette, saus, kaas. Verwarm de lasagne afgedekt 15 min op 3 /4 van het vermogen ( laat het enkele min nagaren .
Cal, Vet 12, KH 8