Voor 2 personen
Voor 2 personen
Ingrediënten
- 200 g broccoli
- 1 rode paprika
- 50 g oesterzwammen
- 4 plakjes bacon, 200 g hamlappen
- 1/2 eetlepel goelasjkruiden
- 1 dl droge witte wijn
- 375 vacuum verpakte krielaardappels
- zout
Bereiden
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronk in plakjes. Snijd de paprika in grote stukken en de oesterzwammen in repen. Snijd de bacon in reepjes. Hamlappen in blokjes. Doe de hamlappen, goelasjkruiden en bacon in een schaal. Schenk de wijn erbij: verwarm afgedekt 10 min 500 watt. Schep de broccoli, paprika, krielaardappels erdoor: verwarm afgedekt nog ca 10 min op vol vermogen. Schep de oesterzweammen erdoor: verwarm onafgedekt nog ca 1 min.
Cal: 460, Vet 11, KH 14