Tagliatelle met Boursin

Ingrediënten

  • 1 eetlepel zout
  • 500 g tagliatelle
  • 100 g ontbijtspek
  • 1 eetlepel Blue Band
  • 250 g champignons
  • 1 Boursin kaasje
  • 1 eetlepel gehakte
  • peterselie

Bereiden

Kook in ruim kokend water met 1 eetlepel zout, 500 g tagliatelle.

Maak intussen de saus. Snijd daarvoor 100 g ontbijtspek in reepjes en bak deze op een niet te hoog vuur bruin in 1 eetlepel Blue Band. 

Was 250 g champignons, droog deze goed af en snijd ze in plakjes. Voeg ze dan bij het ontbijtspek en bak ze nog 3 minuten mee. Haai de pan van het vuur en voeg 1 Boursin kaasje en 1 eetlepel gehakte peterselie toe. Roer dit tot een saus en meng deze onmiddellijk door de gare tagliatelle.